Ontbijten en lunchen

Bij ons kan je na een reservatie terecht voor een heerlijk ontbijt. Wij hebben bewust gekozen om enkel een ontbijt van het huis aan te bieden. dit aan een mooie prijs van €25.00 per persoon. Het bestaat uit: koffie of thee, vers sinaasappelsap en een glaasje bubbels, verschillende soorten broodjes, zoete sneden brood, croissants en mini koffiekoekjes, roereitje, beleg hartig en zoet, en als afsluiter verse yoghurt met Hoogstraatse aardbeien.  Omdat we dus maar 1 soort van ontbijt aanbieden, kunnen er dingen gewijzigd worden als men iets niet lust. Of als je een allergie/intolerantie hebt voor bepaalde voeding. 

 Voor de lunch zijn er ook verschillende dingen mogelijk. Wij maken ter plaatse vers belegde broodjes. Maar men kan ook kiezen uit een warm worstenbrood, belegde pistolets, of iets anders lekkers uit de bakkerij. dit serveren wij dan voor u op een bordje. Hiervoor is een reservering niet noodzakelijk.

Je kan hiervoor terecht van dinsdag tot en met zondag. gelieve wel rekening te houden met onze openingstijden. Voor reservatie kan u bij ons terecht via ons telefoonnummer of via E-mail.